Kära tittare.

- ja för man får väl kalla det för det, för det finns ju inte så mycket att läsa nu för tiden ;) För er som följer med i alla fall så har jag goda och "dåliga" nyheter.

Min skrivkurs är inställd, det vill säga, jag ska inte åka till i Italien imorgon. Det är den "dåliga". Men jag vet ju oansett, att skriva kan man göra vart som helst. (Den lilla stressade jäveln på axeln säger nej, den lugna lite för tröga "halvveis"-jäveln på andra axeln halvnickar ett ja.) Hur ska detta sluta?

De goda är att ! på lördag firar vi Eilert 30-årsdag! Det kommer blir en fantastisk dag! Och idag hade vi nyöppning på butiken! En väldigt, väldigt bra dag. Och en väldigt, väldigt bra start, på framtiden ;)

Och jag ska delta i Oslo Maraton 27 september. Och jag har semester nästa vecka. Och framför allt, jag åker till Berlin 3 okt! Anna, first we take,... Och vi ska till Kalmar i höst. Och hem. Till Gislaved. mm.

Godnatt. (Det ska vara storm i natt, och jag ser fram emot det,...)

Tack för titten ;)

Sådärenonsdagiaugusti

,...tänkte jag att det var dags för ett inlägg. Det är så mycket som hänt, så mkt som händer. Sedan det där inlägget i maj, typ, har jag haft en fin sommar. För de där två veckorna i juni var ju underbara, och idag, till exempel, har solen också varit framme; i lördags plockade vi svamp. 1 kantarell och 2 andra.

Ska bli en otrolig sensommar/höst, det känner jag på mig! Och den startar ikväll! ;)

"Rocks in the road and we stumble and fall
Light's getting low so we can't see at all
But I promise you on that gettin' up day
Wings in the morning and we'll fly away"
                                             Johnny Cash (Wings in the morning)

Linn


RSS 2.0