Då har det gått i 1 igen,...!

Måndag -> Fredag: Omgörning i butiken. Känns som om veckans första del har tillbringats på jobbet, men det blir bra, riktigt skönt att få sortera och gå igenom allt vi har! Ser fram emot fredag när allt förhoppningsvis stå klart! ;)

Måndagkväll, var mest trött, men fick i alla fall sortera min egen garderob, varför sluta efter att man gått från jobbet? ;) Nu är det mycket kläder i det där skåpet! Bestämde att jag skulle slänga allt som jag inte använt på ett år,... men det var bara en tröja som gick i soporna, en jag köpte på Bali för tre år sedan , ALDRIG använd,... Bruka vanligtvis dumpa kläderna i en UFFkontainer men inte för ett plagg. Den stora utrensningen får bli en annan gång.

Tisdag, var mest trött(igen), men lagade iordning min carbonara, den är GOD! :P

Onsdag, det är idag ja. Hälsade på Therese på Little miss T efter jobbet, trevligt. Sedan tillbringade jag 30 minuter mellan hyllorna på Remo 1000, var tvungen att ringa Eilert på den 28:e för att få lite inspiration till middag och det löste sig ganska fort, nachos!  Nu, efter middag, simpsonx2 (ja, första avsnittet börja 18.55 på Viasat4 och det passar perfekt till maten) och 1xSeinfeld, så inväntar vi Lost ;) Och så konkludera vi en onsdag, i mars.


Som jag skrev i mitt första inlägg så skulle jag skriva, varje dag. Men har insett att varje dag ämnar det sig inte att skriva, de dagar får jag fundera istället, på vad jag ska skriva, när jag skriver, nästan varje dag. ;)

Linn




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0